Pusat produk

KAMI Nyedhiyakake PRODUK BERKUALITAS
  • Kolom Double Mash telung efek proses distilasi tekanan diferensial

    Kolom Double Mash telung efek proses distilasi tekanan diferensial

    Gambaran Umum Produksi distilasi kolom ganda saka proses alkohol kelas umum utamane kasusun saka menara apik II, menara kasar II, menara olahan I, lan menara kasar I. Siji sistem ngemot rong menara kasar, loro menara sing apik, lan siji menara lumebu ing uap papat menara.Tekanan diferensial antarane menara lan menara lan prabédan suhu digunakake kanggo ngganti panas kanthi bertahap liwat reboiler kanggo entuk tujuan hemat energi.Ing karya, t ...

  • Proses Distilasi Multi-Tekanan Lima Kolom Tiga Efek

    Proses Distilasi Multi-Tekanan Lima Kolom Tiga Efek

    Ringkesan Lima-menara telung-efek punika teknologi nyimpen energi anyar ngenalaken ing basis saka distilasi tekanan diferensial limang menara tradisional, kang utamané dipigunakaké kanggo produksi alkohol bahan premium.Peralatan utama distilasi tekanan diferensial lima menara tradisional kalebu menara distilasi mentah, menara pengenceran, menara pembetulan, menara metanol, lan menara pengotor.Cara pemanasan yaiku menara rectification lan dilusi ...

  • Limbah banyu sing ngandhut uyah proses kristalisasi penguapan

    Limbah banyu sing ngandhut uyah proses kristalisasi penguapan

    Ringkesan Kanggo karakteristik "isi uyah dhuwur" saka Cairan sampah diprodhuksi ing selulosa, industri kimia uyah lan industri kimia batu bara, sistem penguapan circulation dipeksa telung efek digunakake kanggo musataken lan crystallize, lan slurry kristal supersaturated dikirim menyang separator. kanggo njupuk uyah kristal.Sawise misahake, omben-omben ibu bali menyang sistem kanggo terus.Konsentrasi sirkulasi.Piranti kasebut dikontrol dening program otomatis.Penguapan...

  • Proses kristalisasi terus-terusan threonine

    Proses kristalisasi terus-terusan threonine

    Threonine introduksi L-threonine minangka asam amino penting, lan threonine utamané digunakake ing medicine, reagen kimia, fortifiers pangan, aditif feed, etc. Ing tartamtu, jumlah aditif feed nambah kanthi cepet.Asring ditambahake ing feed babi lan unggas sing isih enom.Iki minangka asam amino sing diwatesi nomer loro ing feed babi lan asam amino sing diwatesi katelu ing feed unggas.Nambahake L-threonine menyang feed senyawa nduweni karakteristik ing ngisor iki: ① Bisa nyetel amin ...

  • Teknologi penguapan lan kristalisasi

    Teknologi penguapan lan kristalisasi

    Molasses alkohol limbah Cairan limang efek piranti penguapan Gambaran Umum Sumber, karakteristik lan gawe piala saka molase banyu limbah alkohol Molasses banyu limbah alkohol iku dhuwur-konsentrasi lan dhuwur-werna banyu sampah organik dibuwang saka bengkel alkohol saka pabrik gula kanggo gawé alkohol sawise fermentasi saka molase.Iku sugih ing protein lan bahan organik liyane, lan uga ngandhut uyah anorganik liyane kayata Ca lan Mg lan konsentrasi luwih.SO2 lan liya-liyane.Biasane, ...

  • Furfural lan tongkol jagung ngasilake proses furfural

    Furfural lan tongkol jagung ngasilake proses furfural

    Ringkesan Bahan serat tanduran Pentosan sing ngemot (kaya tongkol jagung, cangkang kacang, kulit wiji kapas, kulit padi, serbuk gergaji, kayu katun) bakal hidrolisis dadi pentosa ing fluence suhu lan katalis tartamtu, Pentosa ninggalake telung molekul banyu kanggo mbentuk furfural. Cob jagung digunakake dening bahan biasane, lan sawise seri proses sing kalebu Purifikasi, crushing, karo hidrolisis asam, distilasi remukan, neutralization, dewatering, panyulingan njaluk qualified f ...

  • Proses produksi hidrogen peroksida

    Proses produksi hidrogen peroksida

    Proses produksi hidrogen peroksida Rumus kimia hidrogen peroksida yaiku H2O2, sing umum dikenal minangka hidrogen peroksida.Penampilan minangka cairan transparan sing ora ana warna, minangka oksidan sing kuwat, solusi banyu sing cocog kanggo disinfeksi tatu medis lan disinfeksi lingkungan lan disinfeksi panganan.Ing kahanan normal, bakal decompose dadi banyu lan oksigen, nanging tingkat dekomposisi banget alon, lan kacepetan reaksi digawe cepet kanthi nambah katalis ...

  • Dealing karo proses anyar furfural banyu sampah ditutup circulation penguapan

    Dealing karo proses anyar furfural banyu sampah ditutup circulation penguapan

    Paten penemuan nasional Karakteristik lan cara perawatan banyu limbah furfural: Wis acidity kuwat.Ing ngisor banyu limbah ngandhut 1,2% ~ 2,5% asam asetat, kang turbid, khaki, transmitansi cahya <60%.Saliyane banyu lan asam asetat, uga ngemot jumlah cilik furfural, asam organik tilak liyane, keton, lan sapiturute. COD ing banyu limbah kira-kira 15000 ~ 20000mg / L, BOD kira-kira 5000mg / L, SS kira-kira 250mg / L, lan suhu kira-kira 100 ℃.Yen wis ...

Babagan awake dhewe

Dipercaya kita, pilih kita
  • jinta

Katrangan singkat:

SHANDONG JINTA MACHINERY GROUP CO., LTD (FEICHENG JINTA MACHINERY CO., LTD) minangka perusahaan Hi-tech nasional, perusahaan sing disaranake kanggo tuku peralatan militer lan perusahaan nasional ing ngrancang lan nggawe kapal tekanan Kelas-III, Feicheng Jinta Machinery Co., Ltd dadi perusahaan kolektif, nggabungake riset lan pangembangan, produksi lan manufaktur, perdagangan lan layanan.

WARTA TERBARU TENTANG JINTA

Pusat Pameran Warta